Elisabeth van Zijl

Elisabeth van ZijlBiografie
(Vrouw, geboren 1966)
Sinds januari 2012 heb ik een eigen coachingspraktijk. Een praktijk waarbij Gods Woord centraal staat en Zijn belofte dat Hij heelmeester is. Jesaja 61:1 is hierin voor mij een belangrijk Bijbelvers.
Meer en meer tekent zich een specialisatie af: mensen met een eetstoornis begeleiden naar balans en herstel. Door het land heb ik een aantal gespreksgroepen opgericht onder de naam Eetclub 121 en begeleid ik ook individueel mensen op dit traject.
Het idee van het starten van een eigen praktijk – Atelier Alter Ego – is ontstaan nadat ik een opleiding tot directeur basisonderwijs had afgerond, en de bezuinigingen in het onderwijs toesloegen. Met alle kennis, ervaring en studie op het gebied van coaching leek dit een logische stap.
Naast het coachen ben ik politiek actief voor de ChristenUnie als gemeenteraadslid van de gemeente Krimpenerwaard.

Kerkelijk zijn wij als gezin aangesloten bij de CAMA gemeente Parousia Gouda. Een evangelische gemeente. Binnen onze gemeente ben ik actief als geestelijk leider van een vrouwenkring en houd ik ‘pastoraal spreekuur’ op zondagmorgen.

Wandelend coachen is iets dat ik ook vanuit mijn praktijk doe. Letterlijk in beweging zijn maakt het vaak makkelijker om te spreken. Het voelt vrijer en het bewegen maakt soms letterlijk woorden ‘los’. Wandelen bevordert het creatief denken.
Als wandelpastor wil ik wandelen met vrouwen. God heeft mij een hart gegeven dat bewogen is met vrouwen, jong of oud. Ik wil hen het vaderhart, maar ook het moederhart van God laten zien en leren kennen en de veiligheid en geborgenheid dat daarvan uit gaat.

Wandelgebied
Ik woon in Gouderak, gemeente Krimpenerwaard. Een prachtig wandelgebied midden in het Groene Hart. Mijn voorkeur gaat daarnaar uit, maar in overleg is elders ook mogelijk.

Beschikbaarheid
Alle maanden

Aanmelden voor wandeling